Bithat devine membru în Asociaţia Germană pentru IMM-uri

03.07.2015

După succesul înregistrat la Cebit 2015, Bithat primeşte şi acceptă invitaţia de a se alătura Asociaţiei Germane pentru IMM-uri. Cu sediul în Berlin, rolul asociaţiei este de a facilita relaţiile economice între companiile din interiorul Germaniei cât şi relaţiile cu alte ţări. BVMW este o asociaţie apolitică care cuprinde toate ramurile comerciale şi profesii şi reprezintă interesele întreprinderilor mici şi mijlocii cu ajutorul autorităţilor administrative. Cu aproximativ 3.3 milioane de întreprinderi individuale constituie o parte importantă a economiei germane.


Lansare Documenta Registratură şi Secretariat by Bithat & Canon-România

07.05.2015

Bithat în parteneriat cu Canon România lansează o soluţie de registratură electronică în conformitate cu cadrul legislativ din România. Soluţia are la bază necesitatea companiilor de a gestiona documentele intrate în companie. Documenta este cea mai completă aplicaţie de registratură electronică: sistem automat identificare cod de bare, OCR, registre configurabile, tipuri de documente preconfigurate, export (excel, pdf, csv) şi utilizatori cu nivele de acces sunt câteva dintre funcţionalităţile soluţiei.


Top 100 Tineri Manageri de top - Adrian Bărcuţean, CEO Bithat

02.05.2015

Business Magazin a adunat 1000 de tineri manageri şi antreprenori care s-au remarcat prin iniţiativă, performanţă şi profesionalism. Printre câştigători se numără şi Adrian Bărcuţean, CEO Bithat, remarcat de Business Magazin după succesul înregistrat în 2015. Revista Business Magazin a lansat, pe 25 mai, cea de-a zecea ediţie a catalogului "100 tineri manageri de top". Catalogul tinerilor manageri de top este produsul-fanion al Business Magazin şi a devenit, pentru businessul local, un echivalent al Almanahului Gotha, un instrument care îţi deschide drumul spre top.


Bithat participă la CeBit Hanover, Germania 2015

10.01.2015

În perioada 16-20 martie 2015 are loc în Germania târgul expoziţional de IT&C CeBIT 2015 (www.cebit.de), compania Bithat va reprezenta România la CeBIT 2015, alături de alte companii IT locale. Bithat va susţine demonstraţii live la standul României ale soluţiilor proprii dezvoltate pe baza unor tehnologii de top, perfect adaptate atât companiilor private cât şi organizaţiilor publice româneşti şi europene, incluzând zona de management al documentaţiei necesare derulării proiectelor cu finanţare UE.


LiveZilla Live Chat Software